Magyar nyelv English version Performan Group

Rólunk

Tisztelt Látogató!

Székely SándorA Performan Group ügyvezetőjeként köszöntöm Önt új honlapunkon!

Az új arculat, megújult forma és sokrétű tartalom mellett - legyen Ön Megbízónk, Jelöltünk, CXO Career Coachingban ránk támaszkodó álláskereső vagy csak információt kereső látogató - az eddig megszokott prémium szolgáltatásokkal várjuk Önt tanácsadó csoportunknál.

Új honlapunk azzal a céllal jött létre, hogy tanácsadási tevékenységünk területeit egységesen és átláthatóan tudja bemutatni. Ennek megfelelően divízióink egymáshoz szorosan illeszkedő, mégis egyedi arculattal, önálló tartalommal és külön-külön is elérhető egyedi domain neveken jelennek meg oldalainkon.

Természetesen az új honlap is ad lehetőséget Megbízóinknak és Jelöltjeinknek az elmúlt időszakban népszerűvé vált ügyfélkapu használatára, melyen keresztül Megbízóink azonnali értékes információkhoz juthatnak projektjeikkel kapcsolatban, Jelöltjeink pedig önállóan kezelhetik saját profiljaikat és futó pályázataikat.

Bízom benne, hogy sikerült olyan oldalt létrehoznunk, amely esztétikailag, funkcionálisan és tartalmilag is elnyeri tetszését, és rendszeres látogatónk lesz honlapunkon, közösségi oldalainkon és személyesen irodánkban is!

Kérem, ha bármilyen észrevétele van honlapunkkal kapcsolatban, ossza meg velünk!

Megköszönve megtisztelő látogatását, kellemes és hasznos böngészést kívánok oldalainkon!

 

Üdvözlettel,

Székely Sándor
ügyvezető

Performan Group

 
 
 


Kapcsolat

Kapcsolat

 
bővebben
 
Referenciák

Referenciák

Más iparágakban végzett munkáink mellett kiemelten erős partnerkapcsolatokkal rendelkezünk műszaki, gyártási, kereskedelmi, FMCG, gyógyszer, energia, infokommunikációs és agrár területeken.

 
bővebben