Magyar nyelv English version Performan Group

Miért válasszon minket?

Egy-egy új ügyfelünk gyakran teszi fel a kérdést: Miért Önökkel? Összegyűjtöttük miért érdemes egy minőségi komplex szolgáltatót választania vezetői vagy HR tanácsadási igényei esetén.

Miért válasszon minket?

A Performan Group minőségi elkötelezettségű szolgáltatói csoport. Főbb értékeink:

BENNÜNK MEGBÍZHAT

Kizárólag olyan megbízásokat vállalunk el, amelyekről biztosan tudjuk, hogy szaktudásunk, ismeretein, tapasztalataink és erőforrásaink elegendőek és megfelelőek annak ellátásához. Egy-egy tanácsadó kezében 3-4 projektnél nem futhat több azonos időben azért, hogy személyes hozzáadott értéket tudjunk nyújtani.

NINCS KÉRDÉS - ÖN A FONTOS

Kevés ügyfélnek, limitált számú projektjén dolgozva, valós értéket teremtünk ügyfeleinknek. Biztos lehet benne, hogy a projekt idejére odaadjuk Önnek a figyelmünket és az időnket! Az Ön ügye a miénk is! Legjobb tudásunkkal és odafigyeléssel úgy bánunk Vele mint Ön. 

VALÓBAN "EGYÜTT" MŰKÖDÜNK

Emberi, partneri és bizalmi viszonyban dolgozunk ügyfeleinkkel, akik hozzánk a projekt során bármikor fordulhatnak felvetődő kérdéseikkel, észrevételeikkel. A projekttől függetlenül is szívesen hallgatjuk meg üzleti felvetéseit, vagy nyújtunk egy új nézőpontot  döntése megkönnyítéséhez.

KIVÁLÓ DOLGOKAT FEJLESZTÜNK - EZT MIND ÖNÖKÉRT, ÖNÖKNEK

Prémium környezetet biztosítunk tanácsadási projektjeinkhez. Legyen az egy vezetőkeresési projekt bemutatása, egy coaching folyamat vagy egy  vezetői tréning. Vezetői tanácsadás céljára tervezett és belsőépítész által megvalósított irodánk és minőségi ügyfélkezelésünk minden ügyfél igényt kielégít. Jöjjön el hozzánk, tesztelje szolgáltatásainkat!

Unikum CRM, ügyfél-, jelölt- és projektmenedzsment elektronikus eszközeinket az Ön számára fejlesztettük, hogy nemcsak a mi munkánkat legyen képes professzionálisan támogatni, hanem Ön is használni és élvezni tudja az egyedi online szolgáltatások előnyeit.

Tapasztalt specialisták tudásával dolgozunk, egyedi igényekre előminősített partnereinkkel bővítjünk kompetencia palettánkat az Ön számára.

EGYKAPUS ÜGYFÉLMEMEDZSMENT

Vezetői igényeit csak egyszer kell elmondania. Ha a projekt más irányt vesz, és mások is bekapcsolódnak, mi már meghallgattuk Önt, a többi a mi dolgunk.

Komplex igényei esetén igyekszünk mindent gördülékenyen és egyszerűen kezelhetően megoldani az Ön számára.

TÖBBFÉLE SPECIALISTA HATÉKONYABB TANÁCSADÁST TESZ LEHETŐVÉ

Nem ritkán egy-egy vállalati szimptóma mögött komplex szervezeti okrendszer áll. Mi végig megyünk az úton, képesek vagyunk az egyedi projekt mögé nézve megtalálni az okokat és megoldási javaslatokat tenni a hosszútávú, eredményes működésre. Mi több, a kivitelezésben is támogatjuk, legyen szó egy szervezetfejlesztési vagy akár egy vezetőváltási projekt menedzsmentjéről.

 
 
 
Kapcsolat

Kapcsolat

 
bővebben
 
Referenciák

Referenciák

Más iparágakban végzett munkáink mellett kiemelten erős partnerkapcsolatokkal rendelkezünk műszaki, gyártási, kereskedelmi, FMCG, gyógyszer, energia, infokommunikációs és agrár területeken.

 
bővebben