Magyar nyelv English version Performan Group

Hírek

Miről ne beszéljünk egy állásinterjún?
augusztus 2012 · Tanácsok munkavállalóknak · Talent Selection
Számtalan tanácsot lehet olvasni arról, hogy hogyan viselkedjünk és miről beszéljünk egy állásinterjún. Most néhány tipikus hibát tekintünk át.
bővebben
 
A Pomodoro technika
augusztus 2012 · Saját cikkek · DevelopMEN
A „Pomodoro technika” egy olyan időgazdálkodási filozófia, melynek célja, hogy használóját hozzásegítse a maximális koncentráltsághoz, és emellett a kreatív frissesség megőrzéséhez. Ezáltal az adott projekt gyorsabban fejezhető be és kevesebb mentális fáradtsággal jár....
bővebben
 
Milyen a jó mentor?
július 2012 · Saját cikkek · DevelopMEN
A mentorálás egy olyan formális vagy informális kapcsolat, amely egy tapasztalt, szakértő munkatárs és egy kevésbé tapasztalt vagy új munkatárs között létesül. 
bővebben
 
Hogyan változik a szabadságok szabályozása?
július 2012 · Általános hírek · Talent Selection
Az idei évben a szabadságokra még a régi Munka törvénykönyve szabályait kell alkalmazni. Az új törvény azonban jövő januártól változásokat hoz.
bővebben
 
Miben látják a kiutat a hazai vállalatok vezetői?
július 2012 · Általános hírek · PerforMAN
Elhúzódó recesszióra számítanak, de felkészültek a hazai cégvezetők - derült ki a vezérigazgatókat megcélzó felmérésből.
bővebben
 
Legfrissebb foglalkoztatási adatok, 2012. március - május
június 2012 · Általános hírek · Talent Selection
Bár a foglalkoztatottak száma növekedett tavalyhoz képest, a munkanélküliségi ráta azonban nem csökkent, gyakorlatilag megegyezik az egy évvel korábbi magas értékkel. A fiatalok körében tovább romlott a helyzet, a 15 és 24 évesek korúak több mint negyedének nincs...
bővebben